Kuidas kaitsta NameDropi oma iPhone'is? | Apple 2024

Kuidas kaitsta NameDropi

Apple areneb pidevalt ja üks selle prioriteete on arvestada oma kasutajate vajadustega . iOS 17 värskendusega on paljusid funktsioone, näiteks AirDropi, täiustatud. Seetõttu näitame teile täna, kuidas NameDropi kaitsta ja anname teavet selle uue funktsiooni kohta.

Andmete lihtne jagamine võib tunduda väga mugav ja see ongi nii, kuid sellel on ka mõned turvaauke. Kuigi Apple on oma kasutajate privaatsuse suhtes üldiselt väga hoolikas , võib see funktsioon tekitada ebamugavust. Turvalisema enesetunde saavutamiseks järgige lihtsalt mõnda näpunäidet.

Mis on NameDrop ja kuidas seda kasutatakse? Kuidas kaitsta NameDropi

See uus funktsioon, mis on saadaval iOS 17-s, oli üks ettevõtte arendajate konverentsil esitletud uutest funktsioonidest. Kui funktsioon on lubatud, saavad kaks iPhone'i kasutajat selle aktiveerida, puudutades oma nutitelefonide ülemisi servi kokku.

Seejärel ilmub teie seadmesse kontaktkaart teie e-posti aadressi ja telefoninumbriga. Seejärel klõpsake nuppu „Jaga“ või „Ainult vastuvõtt“. Kui otsustate oma kontaktandmeid jagada, jagatakse neid teiste meeskondadega. Protsessi lõpuleviimiseks klõpsake lihtsalt ekraani vasakus ülanurgas nuppu „Valmis“.

Kuidas saame NameDropi kaitsta? Kuidas kaitsta NameDropi

Kontaktide jagamine tühistatakse, kui kaks nutitelefoni protsessi käigus teineteisest eraldatakse või kui otsustate iPhone'i toitenupu abil lukustada. Kuigi NameDrop lubatakse iOS 17-le värskendamisel automaatselt, on oluline märkida, et toimingu ajal on vaja kasutaja nõusolekut.

Isikupärastamise funktsioon võimaldab teil kontrollida, mis kuvatakse, kui teie tekstsõnum või kõne saabub sõbra või pereliikme telefoni. See on väga kohandatav, pakkudes mitmesuguseid värve ja valikuid selfide, emotikonide või lihtsalt teie nime kuvamiseks. Apple nimetab NameDropi edastuse ajal kuvatavat pilti kontaktiplakatiks.

Siin saate muuta ka seadeid, mis puudutavad seda, kes saab teie telefoni AirDropi teavet saata. Nii saate olla kindlam, et te ei saada andmeid lihtsalt suvalisse seadmesse.

Kuidas ma saan selle alternatiivi keelata? õun

See valik, mis võimaldab teil kontakte ja kontaktandmeid jagada lihtsalt iPhone'i teise iPhone'i lähedal hoides, on väga kasulik. Kui te aga ei soovi seda funktsiooni kasutada, saate selle välja lülitada, et vältida kontaktide kogemata saatmist . See on turvaline protsess, kuid te ei tea kunagi, millal võite seda kogemata kasutada.

Kui soovite selle funktsiooni keelata, toimige järgmiselt.

  • Selleks kõigepealt Minge seadme seadetesse.
  • Kord siin klõpsake nuppu NameDrop jaotises Üldine.
  • Siin, keelake valik Suumi seade allpool.
  • Kui soovite funktsiooni hiljem uuesti kasutada, saate samamoodi toimida ja selle uuesti lubada.
  • Avage Seaded, seejärel puudutage Üldine ja AirDrop.
  • Minema Alusta jaotist Jagamineja liigutage nuppu Zoom Devices vasakule.

Milliseid muid kaalutlusi peaksime meeles pidama? õun

On oluline, et kaks seadet oleksid mõne hetke teineteisele väga lähedal, vaid mõne sentimeetri kaugusel. Nagu Apple Pay, kasutab see tehnoloogia Bluetoothi ​​või Wi-Fi asemel lähiväljaside ehk NFC-d. Kui telefonid teineteisest eemalduvad, peatub NameDropi protsess automaatselt.

Sama juhtub ka siis, kui libistad üles ilma teabe jagamisega nõustumata. Lisakaitsena tuleb NameDropi aktiveerimiseks seade parooli või biomeetrilise skanneriga avada. Protsess peatub, kui lukustad telefoni jagamise ajal.

Kui teie iPhone'il pole pääsukoodi määratud, määrake see kohe. See on üks tõhusamaid viise kõigi oma andmete kaitsmiseks. Loomulikult olge ettevaatlik kontaktandmete jagamisel teistega. See on üks viis NameDropi kaitsmiseks.

Kui turvaline on NameDropi kasutamine?

  • Alustuseks sina ja teine ​​inimene Nad peaksid hoidma ülaosast iPhone, kus kaamera asub, kõrvuti. Nii ei aktiveeru NameDrop lihtsalt seetõttu, et keegi sisestas oma iPhone'i teie iPhone'i.
  • Kui panete telefoni ülaosa kokku, tekib ekraanil valguse ja laineefekt, mida sageli nimetatakse vedelikuvahetuseks, mis näitab, et NameDrop ühenduse loomine.
  • Kui näete seda valgust ja ei taha NameDropi, saate oma iPhone'i eemale viia ja see peatub. Nii tagame, et on ebatõenäoline, et keegi lihtsalt edastab need andmed ilma teie nõusolekuta.
  • Turvalisuse tagamiseks soovitame nutitelefoni alati lukustada. Samuti ärge unustage, et sageli jätame need seadmed meie järelevalve all olevatesse kohtadesse, suurendades seega selle probleemi tekkimise tõenäosust.

Millised on NameDropi kasutamise nõuded? õun

NameDropi toimimiseks peavad olema täidetud mitu nõuet. Mõlemal kasutajal peab olema iPhone, mis on värskendatud iOS 17.1-le. Samuti võib töötada watchOS 10.1-le värskendatud kell. See alternatiiv töötab iga iPhone'iga, mis suudab käitada uusimat operatsioonisüsteemi.

Nagu me mainisime, pole iPhone ainus Apple'i toode, mis NameDropi toetab. Kui teil on uuem Apple Watch, saate kontaktandmeid hankida ka teistest iPhone'idest ja Apple'i nutikelladest.

Kuidas ülekanne nende seadmete puhul toimib?

  1. Ühelt kellalt teisele ülemineku alustamiseks peate avama kontaktid ja puudutama oma fotot. Valige Jaga ja laiendage kaasaskantavat seadet.
  2. Käest pole vaja kinni hoida andmevahetuse lõpuleviimiseks. Oma teabe vabatahtlikuks jagamiseks järgige ülaltoodud samme.
  3. Kuid on hea teada, et see töötab ainult teatud Apple Watchi mudelitega. nagu Ultra, Series 7 ja uuemad ning teise põlvkonna SE.
  4. Lisaks peate mõlemad iCloudi sisse logima, kui NameDrop on lubatud. See on vaikimisi saadaval, kui värskendate operatsioonisüsteemi uusimale versioonile.

Loodame, et see artikkel on andnud teile parema arusaama NameDropi kaitsmisest ja et olete õppinud olulist teavet selle uuendusliku alternatiivi kohta, mis iOS-i kasutajate seas palju elevust tekitab. Kui arvate, et oleme midagi olulist kahe silma vahele jätnud, andke meile kommentaarides teada. Loeme need läbi.


Lisa eelistatud allikana Google'is