Kuidas vältida teie iPhone'i kahe foto salvestamist iga kord, kui teete HDR-i või portree

Kõigil iPhone'idel on HDR-i pildistamise võimalus ning uusim iPhone 7 Plus suudab pildistada ka portreeefektiga. Vaikimisi salvestab meie seade neist kahest erifotost ühe pildistamisel neist kaks koopiat, ühe efektiga ja teise ilma selleta.

Tõde on see, et see võib olla kasulik, nii et saate võrrelda, milline neist on parem, ja otsustada, millist eelistate. Kuid vähemalt minu puhul kipute alati jääma efekti sisaldava juurde, põhimõtteliselt seetõttu, et olete valinud nii pildistada, pannes HDR-i või kasutades iPhone 7 Plusi portreerežiimi, seega ka kõiki teisi need jäävad üle ja võtavad teie seadmes väärtuslikku ruumi.

Kuidas teha nii, et iPhone ei salvestaks dubleerivaid fotosid

Selle funktsiooni väljalülitamine või mitteaktiveerimine on maitse asi, võib-olla on see HDR-iga fotodel vähem tüütu, kuna kipume seda vähem tegema, kuid kui teil on iPhone 7 Plus, on väga võimalik, et teie portreeefektiga fotosessioonid on intensiivsem ja teie kaamerarullil on palju dubleerivaid fotosid.

Kui soovite seda vältida, järgige neid samme, see on väga lihtne.

1. samm – avage oma iPhone'i seaded

2. samm – leidke valik „ Fotod ja kaamera” ning puudutage seda

Vältige fotode dubleerimist iPhone'is

3. samm – Kerige allapoole, kuni näete portreerežiimi (ainult iPhone 7 Plus) ja HDR-i valikuid. Kui need leiate, lülitage mõlemad lülitid välja.

Vältige fotode dubleerimist iPhone'is

Ja ongi kõik, nii väldite kahe ühest võttest tehtud foto salvestamist ja teil on ainult see koopia, mille olete kavatsenud teha, see, mis sisaldab HDR-efekti või portreerežiimi.


Lisa eelistatud allikana Google'is